A mai időjárási viszonyok (egyenetlen csapadékeloszlás), a termelékenység miatt különböző mezőgazdasági területeken öntözés céljából öntözővíz tározókat létesítenek. Cégünk vállalja mezőgazdasági víztározók szigetelését.

A kivitelezést 1,2-1,5 mm-es PVC fóliával tudjuk vállalni, mely a legolcsóbb és leggyorsabb megoldás. A fólia forrasztásához automata és kézi hőlégfúvós hegesztés technikát alkalmazunk, mely a két felületet, anyagot folytonossá teszi, így a tökéletes vízzárást tudjuk biztosítani. A fólia alá geo-textíliát terítünk, mely biztosítja annak védelmét.

A munkára ebben az esetben is 10 év garanciát vállalunk, azonban a valóságban nagyobb élettartammal lehet számolni. Ehhez azonban az Ön közreműködése is nagyon fontos, hiszen a meder kialakítására kiemelt figyelmet kell fordítani. Fontos a sima, gyökér- és törmelékmentes mederfelület, talajvíz-mentesítés, esetleges csőcsonkok, szívócsövek elhelyezése. A fólia biztonságos rögzítése érdekében rögzítő árok kialakítása vagy beton járólapos leterhelés szükséges. A helyszíni kivitelezés feltétele áramforrás vagy aggregátor biztosítása.

 

Öntöző víztározó szigetelés árak:

Fólia vastagsága
Szigetelés ára
1,2 mm
1.800.- Ft/m2
1,5 mm
2.000.- Ft/m2
Csőáttörések
10.000.- Ft/db
A feltüntetett szigetelés árak nettó árak!
Az ár tartalmazza a PVC fólia, a geo-textília árát és a munkadíjat is!

Hívjon most!

Hívás

Kérjen ajánlatot!
    Referenciáink